İnegöl'ün yaşam portalı

Savcı Yavuz Engin, 'Yenidoğan Çetesi' üyesinin talebini karşılıksız bırakmadı! İşte gündem olan fotoğraf

GENEL

Türkiye’nin konuştuğu ‘Yenidoğan Çetesi’ skandalı giderek büyüyor. Soruşturma derinleşirken, çete üyelerinin gözaltına alındığı fotoğraftaki detay dikkat çekti. Ortaya çıkan kare, hastanelerde bebekleri öldüren çeteyi soruşturan savcı Yavuz Engin’i makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin adliyeye götürülürken çekildi.

Kendisini müsteşar olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin, savcının odasına gidip bu çetenin ne kadar tehlikeli olduğunu uzun uzun anlatmıştı. Sonra da “Benimle bir kare fotoğraf çektir, sayfanda yayınla. O zaman sana kimse dokunamaz” demişti. Savcı Yavuz Engin de onun bu talebini karşılıksız bırakmadı! Çete üyesi Zengin ters kelepçeyle adliyeye getirilirken kapıya çıkıp onunla birlikte aynı karede yer aldı.

Yenidoğan çetesini çökerten Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Yavuz Engin olarak binlerce insanın gönlünde yer edinen Engin, teşekkür mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Engin, "Bu süreçte tebrik ve desteklerini sunan herkese teşekkür ederim. Tüm tebrik mesajlarına cevaben; 'Türk Devletinin bize verdiği vazifeyi yerine getirdik, yine aynı yolda devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.