İnegöl'ün yaşam portalı

İnegöl'de baltalı kavga!

İNEGÖL HABERLERİ

İnegöl'de 2 şahıs arasında telefon tamiri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle meydana gelen baltalı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay saat 12.30 sıralarında Osmaniye mahallesi Ahmet Akyollu caddesi üzerinde meydana geldi.
Huzur mahallesinde ikamet eden H. K. (24), ekranı kırılan telefonunu 3 gün önce aynı mahallede hizmet veren telefon tamircisi S.G. (37)'ye tamir etmek için götürdü. Telefoncu S. G., telefonun ekranını yenisiyle değiştirip sahibi H.K.'ya teslim etti. 
TELEFON DONUYORDU
Telefonunu alan H. K. Kullanmaya başladı. Telefonunda donma yaşanan genç, yeniden telefon tamircisine giderek sorunu söyledi. Takılan ekranın Orjinal olduğunu söyleyen tamirci ile genç arasında tartışma başladı. Genç, tamirciyi aracına alıp İnegöl merkezdeki bir telefoncuya gittiler. Osmaniye mahallesi Ahmet Akyollu caddesi üzerinde faaliyet gösteren Telefon tamircisine telefon gösterildi. Tamirci ise ekranın sökülüp bakılması gerektiğini söyleyince H.K. (24) ile S.G. (37) arasında tartışma alevlendi. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada H. K. Aracından aldığı baltayla S. G.'ye saldırdı. Balta darbesiyle S.G. Yaralandı. O sırada olay yerine yakın olan polis ekipleri kavgaya müdahale ederken şahısları ayırdılar. Şüpheli gözaltına alınırken, yaralı ise polis otosuyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.