İnegöl'ün yaşam portalı

İtso başkanı belli oldu!

İNEGÖL HABERLERİ

Merakla beklenen inegöl ticaret sanayi odası sonuçları belli oldu.Peki bu zorlu itso seçimini kim kazandı? Merak ediyorsanız ayrıntılar haberimizde.

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının nezaretinde toplam 3 bin 953 üyesi bulunan İTSO’da oy kullanma hakkına sahip 2 bin 634 üyeden bin 928’i oy kullanırken, iştirak oranı yüzde 71 oldu. Oy sayımı sonucunda meclis üyesi olarak Metin Anıl’ın başkan adayı olarak gösterildiği beyaz liste 22, Zeki Şahin’in başkan adayı olarak gösterildiği mavi liste 22 meclis üyesi çıkarırken, bağımsız olarak seçimlere giren Mahmut Demirtaş’ın temsilcisi olduğu turuncu liste ise 3 meclis üyesi çıkardı. 5 Nolu Meslek Komitesinde meclis üyeliğine aday olan mavi listenin başkan adayı Zeki Şahin, 62’ye 58 oyla komiteden seçilemedi.

Bağımsız olarak seçimlere giren Mahmut Demirtaş’ın listesi 3 meclis üyesi çıkartırken, düğüm noktası olarak gösterildi. Anıl ve Şahin’in listeleri 22’şer meclis üyesi çıkarırken, Mahmut Demirtaş 3 meclis üyesi ile düğümü çözen isim oldu. Demirtaş, mavi listeye destek verdi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nda (İTSO) bugün yapılan yönetim kurulu seçimlerinde, turuncu listenin destek verdiği mavi liste 22’ye karşı 25 oyla seçimi kazandı. İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ olurken,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.