İnegöl'ün yaşam portalı

Kahraman Tazeoğlu, İnegöl Avm’de Kitaplarını İmzaladı

İNEGÖL HABERLERİ

 İnegöl AVM, müşterilerine yönelik etkinliklerine devam ediyor. Kitap fuarı ile başlayan imza günlerinde hafta sonu Kahraman Tazeoğlu ve Temirağa Demir, İnegöl AVM´de İnegöllülerle buluştular.
Renkli görüntülerin ortaya çıktığı imza gününde, şiir dinletisi ve söyleşilerle kulakların pası silindi. Uzun kuyruklar oluşturan gençler, kitap imzalatıp bol bol fotoğraf çektirdiler.

Farklı mimarisi, eğlence alanları, zengin marka karmasıyla 5 yıldır İnegöl ve çevre ilçelere hizmet veren İnegöl AVM, 7´den 70´e yaptığı tüm aktiviteleri ile ziyaretçilerini memnun etmek için yoğun çaba sarf ediyor. 25 Temmuz´da başlayan ve 25 Ağustos´a kadar devam edecek olan kitap fuarında her hafta sonu farklı yazarlar İnegöl AVM ziyaretçilerini bekliyor olacak. Cumartesi günü Kahraman Tazeoğlu ile başlayan kitap fuarı imza günleri Sinan Yağmur, Canan Tan Asena Gülsüm Güneş gibi yazarlarla devam edecek.

TAZEOĞLU SEVGİSİ

30 Temmuz Cumartesi günü Kahraman Tazeoğlu şiir severlerle buluştu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı, tüm ziyaretçilerin ilgiyle dinlediği Kahraman Tazeoğlu, saat 17.00´dan 20.00´ye kadar İnegöl AVM´de hem şiir okudu hem de bol bol kitap imzaladı. Hayranlarıyla buluşan Tazeoğlu fotoğraf çektirip, küçük sohbetlerle sevenleriyle birebir ilgilendi.

31 Temmuz Pazar günü ise “Vedaların Adıyla” kitabının yazarı Tamirağa Demir İnegöl AVM´deydi, Sevilen yazar ziyaretçiler için küçük bir söyleşi yaptı. Söyleşinin ardından kitabını imzalayan Tamirağa Demir, sevenleriyle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İnegöl AVM renkli, dolu dolu bir haftasonu geçirdi. Balon Kukla gösterilerinden imza gününe kadar birçok eğlenceye yer veren İnegöl AVM, Ağustos ayı boyunca yine birçok ünlü yazarı İnegöl AVM´de ağırlayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.