İnegöl'ün yaşam portalı

Mobiliyum'dan Açıklama

İNEGÖL HABERLERİ

.

Geçtiğimiz günlerde Bursa valisi Münir Karaoğlu tarafında açılışı yapılan Mobiliyum AVM'nin içinde düşünülen kilise ve sinagog kararından vazgeçildi.

Mobilyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen yaptığı açıklamada ; “Biz Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük mobilya AVM’sinin açılışını gerçekleştirdik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu Mobilya AVM’de çok sayıda yabancı müşterimiz ve misafirimiz olacağından; onlar için dua odası yaptık. Bunların ibadetlerini yerine getirebilmeleri adına iki küçük dua odası ayırdık. Biz Mobilyum AVM’de bir kilise ya da havra yapmadık. Bunları tefriş etmedik. Burada herhangi bir din görevlisi görevlendirmedik. Buna rağmen yanlış anlaşılmadan kaynaklanan kamuoyundaki bu hassasiyeti giderme adına kararımızı gözden geçirdik ve bu iki dua odasını gündemimizden kaldırdık. Artık Mobilyum AVM’de bu iki oda olmayacak. Konu ile ilgilenen hassasiyet gösteren tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Yorumlar (1)

amistad 9 Yıl Önce

Harbiden şaka bu turk milleti..ınegöl halkı ise salatanın önde gideni..ortakoy kervansariyinda da tarihi bi haç vardı ona da laf ettilermmne kadar zayıf dinleri varmış zırt pırt yurt dışına giderler cami bulamayınca laf ederler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.