İnegöl'ün yaşam portalı

Türkiye-Çekya maçı için dev ekran kurulacak!

İNEGÖL HABERLERİ

İnegöl Belediyesi, EURO 2024’te çok kritik maça çıkacak olan Türkiye’nin Çekya ile oynayacağı maç için dev ekran kuracağını açıkladı. 

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ( EURO 2024) yarın üçüncü maçında saat 22.00’da Çekya ile karşı karşıya gelecek. Milli takımımız Çekya ile 12. kez karşı karşıya gelecek.

Türk Milli Futbol Takımı, Çekya ile 7'si özel, 4'ü resmi olmak üzere 11 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda takımlar beşer kez galip gelirken, bir kez berabere kaldı.

Ay-yıldızlı ekip, bu yıl ilk resmi maçını EURO 2024 grup aşamasında Gürcistan ile yaptı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. Türkiye, turnuvadaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.

Volkspark Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta düdük çalacak Kovacs'ın yardımcıları aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene olacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Norveç Futbol Federasyonundan Espen Eskas yapacak.

Karşılaşmada Polonyalı Tomasz Kwiatkowski ise VAR görevini üstlenecek.

DEMOKRASİ PARKI’NDA BULUŞUYORUZ
iNEGÖL Belediyesi bu önemli maç için dev ekran kurulacağını açıkladı. 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak olan kritik mücadeleyi İnegöllüler Yeni Kent Meydanında kurulacak olan dev ekrandan izleyebilirler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.