Bayram'dan bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a destek

03 Temmuz 2024 Çarşamba 23:05
Bayram'dan bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a destek

EURO 2024'te Avusturya'yı mağlup eden Türkiye, Merih Demiral'ın gol sevinciyle tartışma yarattı. MHP İnegöl İlçeBaşkanı Uğur Bayram, Demiral'a destek verdi.

Bayram yaptığı açıklamada ;

"Dün oynanan Türkiye Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan furbolcumuz Merih Demiral duygularımıza tercüman olmuş, sevincimizi perçinlemiştir. 

Bozkurt işareti dışarıdaki düşmanı rahatsız etmekle kalmamış içimizdeki kriptoların gizlediği hain duygularının açığa çıkmasına vesile olmuştur. 

Bu müptezel kriptoların gizli Türk ve Türkiye düşmanlığını biz zaten biliyoruz. LGBT bayrağı olsa öpüp alnına koyacak bu kripto bölücüler, bozkurt yapan bir vatan evladı görünce çılgına dönüyorlar. 

Biz sizin cemâziyelevvellini biliriz. Açığa çıkarmaya korktuğunuz pkk sevdanızı, söylemeye çekindiğiniz bölücülük türkülerini, içinizde gizlediğiniz Türk ve Türkiye düşmanlığınızı gayet iyi biliyoruz. 

Sizi gidi müptezel soytarılar; 

banner380

Sizde yürek olsa lafı dolandırıp durmaz, pkk seviciliğinizi yüksek sesle dile getirirdiniz. 

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene" narasıyla bozkurt yapan Merih Demiral adamın hasıdır, sizse korkak bir soytarısınız! 

Bu da böyle biline!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<