Diksiyon kursiyerleri belgelerini aldı

20 Ocak 2016 Çarşamba 12:27 2016-01-20 12:32:28
Diksiyon kursiyerleri belgelerini aldı

 İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından dört yıldır düzenlenen Diksiyon Kurslarının bu yılki ilk dönemi sona erdi. Kursu tamamlayan kursiyerlere önceki gün düzenlenen törenle belgeleri verildi.

banner380
Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika töreninde bir konuşma yapan Müdür Burhanettin Özdemir, “Büyük bir beğeni ile devam eden diksiyon kurslarımız 6 haftadır konferans salonumuzda devam etmekteydi. Bugünde belge törenini yapıyoruz. Bu kursa özellikle kendisini ifade etmek isteyen, jest ve mimikleriyle, tonlamasıyla her konuda anlaşılması gereken mesleklerin bu kursu alması lazım. Ben bu kursu üç sene önce almıştım. Öğretmenliğimin 25. yılında aldığım bu kursu en başında alsam öğrencilerime kendimi daha iyi ifade ederdim. İşadamlarının, siyasetçilerin, öğretmenlerin ve çalışanların bu kursları almasında fayda görüyorum. Yaklaşık 4 yıldır devam eden diksiyon kurslarımıza yoğun bir ilgi var. Kursumuz Bursa Tiyatro Sanatçılarından Cengiz Oba tarafından veriliyor. Kurslarımız hafta içi Pazartesi ve Salı akşamları devam edecek. İkinci dönem kursumuzu tekrarlayacağız. Kursiyerlerimize belgeleri hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Diksiyon Kursunu bitiren 28 kişiye belgeleri takdim edildi.

Son Güncelleme: 20.01.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<