İMYO'da Mezuniyet Coşkusu

02 Temmuz 2024 Salı 19:51
İMYO'da Mezuniyet Coşkusu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu,  2023-2024 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde mezuniyet töreni düzenlendi.
Törene;  İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Bozkurt, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan BAYDEMİR, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Ömer GÖKTÜRK, İnegöl Müsiad Başkanı Bahri Sinan YAZAROĞLU, İnegöl İşletme Fakültesi Dekan Yardımcıları, İnegöl MYO öğretim elemanları, idari personelleri, öğrencileri ve ailelerinin bulunduğu geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

banner380

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş ve İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.  Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Zelal ÇELİK katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına ve ailelerine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yüksekokul birincisi seçilen Zelal ÇELİK’in mezuniyet yaş kütüğüne anı plaketini çakmasının ardından, +1 Üniversite Modeli öğrencilerimizin anı belgeleri; Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN ve bölüm hocaları tarafından takdim edildi. Akabinde, derece yapan öğrencilerden Okul 1.’si Pazarlama Programı öğrencisi Zelal ÇELİK, Okul 2.’si Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Aysu ARABACIOĞULLARI ve Okul 3.’sü MUHASEBE VE Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Emine AYDIN’a protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.
Derece yapan öğrencilere plaketlerin takdim edildiği program, anı belgelerinin dağıtılması, hep birlikte kep fırlatılması ve Pazarlama Programı mezun öğrencilerimizden Berke Şirinler ‘in mini konserinin ardından tören sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<