İnegöl'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

04 Temmuz 2024 Perşembe 18:56
İnegöl'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

 İnegöl'de yağışla meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı; 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. 
Kaza İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde meydana geldi. 
İnegöl'den Yenişehir istikametine seyir halinde olan Sürücü Rutkay Gökçelik (24) yönetimindeki 16 JLJ 60 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sürücü Emrah Arslan(26) yönetimindeki 16 F 2728 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar hurdaya döndü. Kaza sonucu sürücüler ile 6 JLJ 60 plakalı otomobildeki yolcular sürücünün eşi Zeynep Gökçelik(21) ile 4 yaşındaki Sıraç D. Ağır yaralandı. Kaza yerine çok sayıda 112 ve İtfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. 4 yaralı da Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Zeynep Gökçelik(21) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu 4 yaşındaki Sıraç D., Ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi. 
HASTANE KARIŞTI 
Kazansın ardından hastaneye gelen yaralıların yakınları, yaralıları görmek için müdahale alanına girmeye çalıştıkları sırada polis ekipleri müdahale etti. Tartışkınlık çıkartan aileler, zorlukla dışarıya çıkarıldılar. 
Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<