İnegöl Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

28 Haziran 2024 Cuma 19:08 2024-06-28 19:16:29
İnegöl Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

 İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı’nda görev değişimi oldu. Bursa Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı tarafından yapılan atamada Burak Bingül yerine Enes Üçkardaş göreve getirildi.

Görevi Bingül'den devralan Üçkardaş yaptığı açıklamada; 

banner380

''Bugün, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin sembolü olan Ülkü Ocakları’nın İnegöl İlçe Başkanlığı görevini devralmış bulunuyorum. Bu onurlu görevi, Türk milliyetçiliği ideallerimiz doğrultusunda en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Milletimizin huzur ve güvenliği için var gücümüzle mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Terörle, bölücülükle ve milletimizin birliğine kasteden her türlü hainlikle mücadelemiz, kararlılıkla ve tavizsiz bir şekilde sürecektir. Bu vatanın her karışı bizim için kutsaldır ve bu kutsal topraklarda hainlere, bölücülere ve teröristlere asla geçit vermeyeceğiz.

Ülkü Ocakları, Türk milletinin değerlerine, geleneklerine ve tarihine sahip çıkan gençler yetiştirmeye devam edecektir. Bizler, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde , büyük Türk milletinin sarsılmaz bekçileri olarak her zaman uyanık ve tetikte olacağız. 

Bu vesileyle, bizleri destekleyen tüm dava arkadaşlarımıza ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Son Güncelleme: 28.06.2024 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<