Kızılay'dan Öğrencilere Yardım

02 Nisan 2016 Cumartesi 11:37 2016-04-02 11:40:09
Kızılay'dan Öğrencilere Yardım

 Hürriyet Gazetesi ve Türk Kızılay´ının birlikte düzenlediği yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımların bir bölümü Türk Kızılay´ı İnegöl Şubesi yönetim kurulu tarafından Gaziosmanpaşa İlkokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

banner380
Yardımların teslim törenine Türk Kızılay´ı İnegöl Şube Başkanı Gündoğdu Arıyürek, yönetim kurulu üyeleri Orhan Erdoğan ve Sadık Ildırel, Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Mustafa Zengin, Müdür Yardımcıları Erdoğan Kızmaz ve Süleyman Demir, Rehber Öğretmen Atilla Yüksek ve ihtiyaç sahibi öğrenciler katıldı. Törende M.M. Samda İlkokulu öğrenci velileri tarafından hazırlanan el örmesi kazak, kaşkol, bere, patik ve benzeri ürünler ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Şube Başkanı Gündoğdu Arıyürek, “Hürriyet Gazetesi ve Türk Kızılayı´nın dayanışması sonucunda başlatılan yardım kampanyası ile ilgili olarak İnegöl Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu öğrenci velileri tarafından örülen el işi ürünler şubemize teslim edildi. Şubemize teslim edilen ürünlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için burada toplanmış bulunuyoruz. Bu kampanyaya destek veren, katkı sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca törenin düzenlenmesinde ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmasında bize destek veren Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü, idareci ve rehberlik servisine teşekkür ederiz” dedi.

Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Mustafa Zengin ise yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay´ı kuruluşundan bu yana mağdur insanlara ırk, din, dil ayrımı yapmaksızın yardıma koştuğu tarafımızdan bilinmektedir. Dün olduğu gibi bu günde hasta olanlara şifa,  yoksullara ayni ve nakdi yardımlarla onların sıkıntılarını giderecek faaliyetlerde bulunan sivil toplum teşkilatıdır. Türk Kızılay´ı İnegöl Şubesi yönetim kurulu bu günde okulumuza gelerek kendisine teslim edilen yardımları okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmıştır. Bu hayırlı kuruma yardımcı olmamızın bir insanlık görevi olduğunu belirtmek isterim. Bu nedenle Türk Kızılay´ı İnegöl Şube Başkanı Gündoğdu Arıyürek ve yönetim kurulu üyelerine ve Kızılay´a destek veren hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından ürünler, belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.





Son Güncelleme: 02.04.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<