İnegöl'de yabancı uyruklu kişi evinde cansız bedeni bulundu

19 Eylül 2024 Perşembe 14:36 2024-09-19 15:31:19
İnegöl'de yabancı uyruklu kişi evinde cansız bedeni bulundu

İnegöl'de meydana gelen olayda Mısır uyruklu şahıs evinde ölü bulundu.
Olay saat 14.00 sıralarında İnegöl'ün Cuma mahallesi İshakpaşa sokakta bulunan 3 katlı apartmanın 1. Katında meydana geldi. Eve gelen arkadaşı, Mısır uyruklu Mossad Ragap(61)'ı yerde hareketsiz yatarken gördü. Şahıs apartmandaki komşusu Hüseyin Üstün'den yardım istedi. Eve giren Üstün, adamı hareketsiz görünce 112 ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri şahsın ölümünü tespit ettiler. Şahsın cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli tıp kurumuna gönderildi. 
Olayın anlatan apartman komşusu Hüseyin Üstün, "Benim kiracı beni aradı, ağabey 1. katta bir hasta var onu hemen hastaneye götürelim dedi bana. 
Ben de hemen üzerimi giyinip geldim baktım arkadaş  başında bekliyor. Fakat dokunduğumda öldüğünü anladım. Bu arkadaşımız mısırlı bu adamlar burada kiracıydı, evde 5 kişi falan kalıyorlardı. Bu kişiler fabrikalarda çalışıyorlardı. Zımparacılık işi yapıyorlardı. Aslında benim amacım onlara hastaneye götürmekti fakat maalesef geç kalındı. Zaten hastaymış 4-5 gündür. Saat 14:10 gibi de vefat etti." dedi.

banner380

Son Güncelleme: 19.09.2024 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<